• ʻauʻau lā

Nūhou

ʻO ka hoʻomaʻemaʻe a me ka mālama ʻana i ka faucet

ʻO ka hoʻomaʻemaʻe a me ka mālama mālama ʻana o ka faucet e pili ana i ʻekolu mau helu:

1. Wehe māmā a pani māmā
Mai hoʻololi i ke kōpaʻa me ka paʻakikī, e hoʻohuli mālie.Pono ka hose metala o ke poʻo ʻauʻau ma ke ʻano ʻōlima maoli.
No ka pelu ʻana i kahi kihi make, e pale i ka haki ʻana.

2. hoʻonohonoho mau
ʻO nā huahana faucet kiʻekiʻe e hilinaʻi i ka hoʻopau kūpono a me ka mālama ʻana e hana i kā lākou mau hana.ʻO ke ala kūpono, ʻo ia ka hoʻohana ʻana i kahi hoʻomaʻemaʻe kūʻokoʻa me kahi lole palupalu.
E hōʻalo i ka hoʻohana ʻana i ka waiʻona a me nā mea hoʻomaʻemaʻe ʻawaʻawa i ka wā e holoi ai a hoʻopau ʻia, no ka mea e hōʻino lākou i ke ʻano o ka faucet.

3. E hoʻomohala i nā hana hoʻomaʻemaʻe maikaʻi a mālama
1. No ka mea aia i loko o ka wai ka MSI carbonic acid, ua maʻalahi ka hana ʻana i ka unahi ma ka ʻili o ka metala a hoʻopōʻino i ke ʻano o ka faucet, no laila e hoʻohana mau ʻoe i ka pulupulu palupalu.
E holoi i ka waho o ka faucet me ka lole a i ʻole ka sponge me ke kopa a me ka wai, a laila e hoʻomaloʻo i waho me kahi lole palupalu.A hoʻomaʻemaʻe i ka puka wai a hoʻolako i ka pale e hoʻomaʻemaʻe i nā haumia a me ka unahi i ka pale.
upena.
2. Ma hope o ka ʻauʻau ʻana, hoʻomaʻemaʻe i nā kulu wai i loko o ka ʻauʻau, a laila kau i luna.Mai hoʻokomo pono i ka ʻauʻau ma luna o ka hoʻololi no ka hoʻonui ʻana.Inā hōʻiliʻili ka wai
E hoʻohana i ka ʻaoʻao penikala a i ʻole ka lāʻau kuʻi e ʻoki mālie i ka lepo, a laila holoi maʻemaʻe me kahi lole.
3. No ka unahi, ka ʻōpala, a me nā mea ʻē aʻe ma luna o ka faucet, e hoʻohana wale i ka lole pulu a i ʻole ka sponge i hoʻopaʻa ʻia i loko o kahi liʻiliʻi o ka mea holoi kūikawā e holoi i ka ʻili, a laila holoi me kahi lole maʻemaʻe a holoi ʻia me ka wai.
Holoi maʻemaʻe wale.E kaomi i ka pulumu niho palupalu me ka toothpaste a i ʻole ka hoʻohana ʻana i kahi paʻi me ka toothpaste e holoi mālie, hiki ke wehe i ka limescale a me ka ʻaila a hoʻomaʻemaʻe i ke ʻano o ka faucet.
4. He nui ka poʻe e ʻike wale i ke ʻano o ka faucet i ka wā e hoʻomaʻemaʻe ai i ka faucet, akā ʻoi aku ka nui o loko o ka faucet.Inā hoʻemi ʻia ka puka wai o ka faucet a hoʻokuʻu ʻia ka wai
ʻO ka fork, ma muli paha o ka paʻa ʻana o ka pahu.Hiki ke hoʻoneʻe ʻia ka aerator, ma hope o ke komo ʻana i loko o ka vīnega, e hoʻomaʻemaʻe i ka ʻōpala me kahi pulupulu liʻiliʻi a i ʻole nā ​​​​mea hana ʻē aʻe, a laila hoʻokomo hou iā ia.
Puke.


Ka manawa hoʻouna: Sep-10-2021

Waiho i kāu leka